Nieuws

archief 2012 archief 2014 archief 2014 archief 2015 archief 2016 archief 2017 archief 2018

 

STICHTING TAOURIRT VERZENDT ROLSTOELEN NAAR TAOURIRT.

Afbeeldingsresultaten voor rolstoel

STICHTING TAOURIRT DEELT KLEDING EN ETEN UIT in het bejaardenhuis en aan dove- gehandicapte- en weeskinderen.

In januari 2021 verrast Zahra veel mensen in Marokko. (ook als is het nog coronatijd).Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, kind, staande mensen, zittende mensen en eten

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, kind, staande mensen, eten en buitenshuis

Kan een afbeelding zijn van 7 mensen, staande mensen en eten

GIFT ONTVANGEN VAN ERNSTIG ZIEKE ZUS VAN ZAHRA

In januari 2021 ontving Stichting Taourirt een gift om te besteden aan de bejaarden, gehandicapte- dove- en weeskinderen in Taourirt.

 

OOK IN 2020 SUPERMARKTEN HARTELIJK DANK!

Ook in 2020 mocht Stichting Taourirt weer meedoen aan emballage-acties bij Jumbo Langerak in Bodegraven.  Totaal € 373,40 waarvoor veel dank!

Afbeeldingsresultaten voor jumbo langerak bodegraven afbeeldingen

CORONA ZORGT IN 2020 VOOR MINDER MOGELIJKHEDEN.

Stichting Taourirt heeft dit jaar niet veel voor de arme mensen en kinderen kunnen betekenen en hopen dat dit in 2021 wel gaat lukken.

Afbeeldingsresultaten voor corona afbeeldingen

Het is september 2020 en… DE DOVENSCHOOL IS BIJNA KLAAR. Stichting Taourirt is trots dat zij hier hun steentje aan hebben bijgedragen.. Ook zijn er mogelijkheden op deze school voor kinderen met andere fysieke beperkingen   

HIERBIJ EEN KLEINE IMPRESSIE:

 

 

 

 

 

OOK IN 2019 SUPERMARKTEN HARTELIJK DANK!

Ook in 2019 mocht Stichting Taourirt weer meedoen aan emballage-acties bij Jumbo Langerak in Bodegraven en bij van Well Supermarkten in Woerden. Totaal € 735,60.  Heel veel dank!

Afbeeldingsresultaten voor jumo van well Afbeeldingsresultaten voor jumbo langerak bodegraven afbeeldingen

FEEST VOOR 55 WEESKINDEREN

Op 7 augustus 2019 hebben Zahra en haar zoon Taoufik van Stichting Taourirt voor een bedrag van € 1.412,– (van donaties) een feestelijke dag georganiseerd voor  55 weeskinderen, waarbij een koffie-tafel werd aangeboden voor aanwezigen, verzorgers en kinderen. Ook een delegatie van de gemeente Taourirt was aanwezig.  Elk kind kreeg passende setjes kleding. (zie onderstaande foto’s).

Taoufik Marezouki (geheel rechts op de foto) heeft Achmed en Zahra geportretteerd.

 

ACHMED EZZEROUALI IS OVERLEDEN IN FEBRUARI 2019

Achmed Ezzerouali, echtgenoot van Zahra is in februari 2019 na een langdurige ziekte overleden in Rotterdam.                                                  Stichting Taourirt is Achmed zeer dankbaar voor zijn enorme hulp en inzet.  De Stichting wenst Zahra, hun kinderen en kleinkinderen veel sterkte.

Zahra en Achmed